Gardinbus

GARDIN-BUSSEN

  • Book gardin-bussen GRATIS
  • Se vort kæmpe udvalg i dit hjem
  • Gardiner efter dine mål
  • Opmåling og opsætning af markiser

BOOK NU

Top gardinbussen

Bestil Gratis Gardinbus

Hos Fjerrenseriet har vi vores egen gardinbus, så du har muligheden for at se vores store udvalg af gardiner i dit eget hjem, inden du vælger, hvad du skal investere i. Ved at bestille et besøg af Fjerrenseriets gratis gardinbus, kommer vi direkte hjem til dig med vores store udvalg af gardiner. Hvad end du befinder dig i Hjørring, Pandrup eller Nørresundby, kører vi gerne vores gardinbus hjem til din eller din virksomheds adresse.

Vi har ikke blot traditionelle gardiner i vores gardinbus, da vi blandt andet medbringer plisségardiner, duette gardiner, facette gardiner, lamelgardiner og persienner – for blot at nævne nogle af de typer gardiner Fjerrenseriet forhandler. Dermed er der mange muligheder for at vælge, fra det vi mener, er landets bedste gardinbus.

Rådgivning til nye Gardiner

Ved du ikke, hvilken gardintype du skal have? Frygt ej. Ved at bestille Fjerrenseriets gratis gardinbus hjælper vi dig med rådgivningen, så du ender med at vælge det helt rigtige gardin. Udvalget af gardiner er stort, og det kan virke uoverskueligt at skulle danne overblik over mulighederne selv. Nye gardiner er en investering, som skal holde i mange år, og det er derfor ekstra vigtigt at vælge rigtigt første gang. 

Gardinbussen giver dig muligheden for at se vores kæmpe udvalg af gardiner i eget hjem. Du er derfor sikker på, at dit valg passer med resten af hjemmets stil - hvad enten du ønsker nye mørklægningsgardiner eller lette plisségardiner. På samme tid slipper du også for selv at måle op og mindsker derved risikoen for at begå små fejl, som kan koste dig en del penge.

Hele Nordjyllands Gardinbus

Fjerrenseriets gardinbus holder til i Hjørring, men dækker hele Nordjylland. Fjerrenseriet har over 50 års erfaring på bagen, hvor vi altid har haft den gode personlige service i centrum. Vi ønsker, at vores kunder får den bedst mulige løsning til den bedste pris, lige meget om det er private eller erhverv.

Vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed, ligegyldigt hvor du befinder dig i Nordjylland. Vores gardinbus dækker derfor alt fra Frederikshavn og Aalborg til Aabybro og Brønderslev. Derfor får alle nordjyder muligheden for at bestille vores gratis gardinbus til et privat besøg i hjemmet eller hos virksomheden.

Gardinbus for Erhverv og Private

Vores gardinbus dækker både virksomheder og private hjem, og ingen opgave er for svær for os at løse. Hvis din virksomhed trænger til at få gardinerne udskiftet, er Fjerrenseriets den rette samarbejdspartner. I samarbejde med dig, finder vi frem til den løsning, der er den bedst mulige, hvad end du ønsker besøg af vores gardinbus, eller ønsker at besøge vores butik.

Vi skræddersyr et tilbud til dig på stedet, så du hurtigt får vished om prisen. Vi sørger for fuld gennemsigtighed, og vi går altid det ekstra skridt for vores kunder. Hos Fjerrenseriet arbejder vi ud fra principper om høj kvalitet og god service. Du bliver derfor efterladt med en god oplevelse, der forhåbentligt resulterer i et nyt sæt gardiner.

Book Gardinbus

Gør dig selv en tjeneste og benyt dig af vores gratis gardinbus. Den sparer dig både tid og mindsker risikoen for dyrebare fejltagelser. På samme tid kan du få et større overblik over de forskellige gardiner og derved få vished om, hvilket gardin der passer bedst til dit hjem.

Hvis du ønsker at bestille besøg af vores gardinbus, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale det videre forløb. Har du spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte Fjerrenseriet på telefon: 98 92 14 81, eller sende os en mail.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System