Gardinbus

Book GRATIS bussen i dag

  • Se vort kæmpe udvalg i dit hjem
  • Gardiner efter mål, så de passer netop hjem til dig
  • Opmåling og opsætning af markiser

Udfyld nedenstående formular for at booke en tid for GARDIN-BUSSEN

Bestil Gratis Gardinbus

Hos Fjerrenseriet har vi egen gardinbus, så du har mulighed for at se vores store udvalg af gardiner i dit eget hjem, inden du vælger, hvad du skal investere i. Ved at bestille et besøg af Fjerrenseriets gratis gardinbus, kommer vi direkte hjem til dig med vores store udvalg af gardiner. Vi har ikke blot traditionelle gardiner i vores gardinbus, men bringer også blandt andet plisségardiner, duettegardiner, facettegardiner, lamelgardiner og persienner – for blot at nævne nogle af de typer gardiner Fjerrenseriet forhandler. Dermed er der mange muligheder til at vælge mellem fra det vi mener er landets bedste gardinbus.

Rådgivning til nye Gardiner

Ved du ikke hvilken type gardin du skal have? Frygt ej. Ved at bestille Fjerrenseriets gratis gardinbus hjælper vi dig med rådgivningen, så du ender med at vælge det helt rigtige gardin. Udvalget af gardiner er stort, og det kan virke uoverskueligt at skulle danne overblik over mulighederne selv. Nye gardiner er en investering, som skal holde i mange år og det er derfor ekstra vigtigt at vælge rigtigt første gang.

Gardinbussen giver muligheden for at se vores kæmpe udvalg af gardiner i eget hjem. Så er du sikker på, at det du vælger passer med resten af hjemmets stil - hvad enten du ønsker nye mørklægningsgardiner eller lette plisségardiner.

Hele Nordjyllands Gardinbus

Fjerrenseriets gardinbus holder til i Hjørring, men dækker hele Nordjylland (…). Fjerrenseriet har over 50 års erfaring på bagen, hvor vi altid har haft den gode personlige service i centrum. Vi ønsker at vores kunder får den bedst mulige løsning til den bedste pris, lige meget om det er private eller erhverv.

Gardinbus for Erhverv og Private

Vores gardinbus dækker både virksomheder og private hjem, og ingen opgave er for svær for os at løse. Hvis din virksomhed trænger til at få gardinerne udskiftet, er Fjerrenseriets den rette samarbejdspartner. I samarbejde med dig, finder vi frem til den løsning der er den bedst mulige – hvad enten du ønsker besøg af vores gardinbus, eller ønsker at besøge vores butik.

Hvis du ønsker at bestille besøg af vores gardinbus, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt for at aftale det videre forløb.

Har du spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte Fjerrenseriet på telefon: 98 92 14 81, eller sende os en mail.
 

Gratis Gardinbus Gratis Gardinbus