Gardiner

Book gratis vores Gardinbus og få et uforpligtende tilbud. Der findes rigtig mange forskellige muligheder i gardiner som står beskrevet nedenfor. 

Bestil Gardinbussen

PLISSÉGARDINER

ENKLE UDTRYK MED UTALLIGE MULIGHEDER.

Fine folder, smukke farver og unikke stoffer.
De stramme linjer  går hånd i hånd med bløde plisséer og skaber et på en gang klassisk og moderne udtryk.
Det fås til alle vinduesfaconer og med mange forskellige betjeningsmuligheder.
Så uanset hvad du søger, findes der et plisségardin, der matcher din stil og behov.

Bestil Gardinbussen

PLISSÉ
DUETTE

DUETTEGARDINER

SMUKKE RAMMER OM ET GODT INDEKLIMA.

Duette fås i et bredt udvalg af smukke tekstiler og i tre tætheder.
Den unikke celle-konstruktion skaber isolerende luftlommer og gør det dobbelte plisségardin til en af de mest energieffektive løsninger.
Og ikke kun i de kolde måneder. Mens Duette om vinteren holder på varmen, skærmer det om sommeren for solen, så rumtemperaturen holdes nede.
Duette passer til alle vinduesfaconer og størrelser.

De unikke betjeninger, LiteRise og SmartCord, er blevet designet med sikkerhed, komfort og elegance i tankerne.

Bestil Gardinbussen

RULLEGARDINER

STILRENT MED PERSONLIGT PRÆG.

Er du til helt det enkle look uden dikkedarer - eller drømmer du om gardiner, der understreger den romantiske indretning med fine detaljer?
Uanset hvad dit hjerte banker for stilmæssigt, findes der et rullegardin, der slår i takt.
Vælg blandt hundredvis af væv, og skab en gennemgående stil overalt i hjemmet eller vov dig ud på dybere vand og indret med forskellige udtryk i de enkelte rum.
Kun fantasien sætter grænser.

Bestil Gardinbussen

RULLEGARDINER
TWIST

TWIST

DESIGN OG FUNKTIONALITET GÅR HÅND I HÅND.

Transparente og tætte segmenter glider forbi hinanden, så du kan skabe præcis det lysindfald og privatliv, du har brug for. Du kan nyde fordelene ved naturligt lys uden blænding og kontrollen for ud- og indsyn efter dine ønsker.
En moderne gardinløsning med mange fordele.

Bestil Gardinbussen

LAMELGARDIN

ENKEL ELEGANCE TIL STORE VINDUER.

Store vinduer danner de perfekte rammer om en smuk udsigt.  Men de åbner også for nysgerrige blikke udefra.  Sø vil du værne om privatlivet uden at lukke omverdenen ude, er lamelgardiner et oplagt valg.
De stilrene, lodrette lameller tilfører rummet en moderne elegance og giver dine vinduer det bedste af to verdener.  Du lukker maser af lys ind - og kan på et øjeblik med et enkelt drej af lamellerne skabe en hyggelig, uforstyrret stemning.

De ekstra brede lameller på 250 mm. giver rummet et nyt, stilfuldt og stærkt udtryk.  Vælg mellem et utal af farver og strukturer, og skab præcis det udtryk, der matcher dit hjem.

Bestil Gardinbussen

LAMELGARDINER
PERSIENNER

PERSIENNER

KONTROLLER LYSET MED KLASSISK DESIGN.

Persiennen introduceredes i 1950'erne, og siden er den blevet et vedvarende designikon til vinduer. Den brede kollektion tilbyder flere lamelbredder, fra sofistikerede fine lameller til markante og brede lameller for et nærmest majestætisk visuelt udtryk.
Uanset vunduesstørrelse giver persiennen mange unikke løsninger og dekorative muligheder.
Med et utal af farver og designs kan du vælge den løsning, der passer til din individuelle smag og personlige stil.

Her vist med muligheden for opdeling i to sektioner, hvor vinklingen i hver sektion kan styres selvstændigt. Nederste eller øverste del kan åbnes separat, afhængig af dit ønske til lys eller privatliv.

Bestil Gardinbussen

ACRIMO SCREENS

Hold varmen ude, og luk lyset ind.

Acrimo Screen er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med ruden/vinduet. Acrimo Screens yder effektiv beskyttelse mod solvarme og lysreflekser, og sikrer et godt indemiljø. Screen er meget effektiv og holder op til 85% af det direkte sollys og varme ude, idet screendugen reflekterer solstrålerne før de når glasset.

Bestil Gardinbussen

ACRIMO SCREENS
KNÆKARMSMARKISER

KNÆKARMSMARKISER

Skærm for solen eller forlæng de lune sommeraftener.

Knækarmsmarkiser anvendes hvor der ønske et stort udfald (helt op til 4,0 m) og der ønskes fri passage under markisen. Knækarmsmarkisen er selvbærende og kan anvendes i stort set alle stillinger. Anvendes ofte ifm. terrasser, altaner og butikker. Acrimo 6700, 6705 og 6710 kan desuden leveres med indbygget rullegardin i frontprofil.

Her kombineret med læskærm, der anvendes på terrasser og altaner, samt andre steder hvor der er brug for beskyttelse mod sol - let vind og nysgerrige blikke.

Acrimo 9500 kan både laves som lige og skrå anlæg. Begge type hægtes op på vægbeslag, så det er muligt enkelt at nedtage læskærmen når dette ønskes.

Bestil Gardinbussen

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System