Om Fjerrenseriet

Om Fjerrenseriet

Hos Fjerrenseriet har vi et helt særligt formål: vi vil give vores kunder de bedst mulige produkter og service, uden det gør alt for ondt i pengepungen. Vi bestræber os på at holde vores priser yderst konkurrencedygtige og favorable uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores varer. Du vil ligeledes altid finde et bredt sortiment af varer hos os, så der altid er et godt udvalg at vælge ud fra. Du finder os på hovedgaden i Hjørring, hvor vi altid står klar til at byde dig velkommen med et smil og en omgang kyndig vejledning, så du kommer herfra med det helt rigtige køb.

Alt indenfor moderne boligtekstiler

Hjemmet er et af de steder, hvor vi bruger allermest tid. Derfor er det i særdeleshed vigtigt, at man her har nogle rammer, hvor man føler sig godt tilpas. Vi er klar til at hjælpe dig godt på vej - vi forhandler nemlig bl.a dyner, madrasser, senge, lagner, duge, sengetæpper og meget mere. Du finder her populære mærker som eksempelvis Dunlopillo, Lama, Sødahl, Høie, Tempur, Esprit og mange flere. Med et stort udvalg finder du helt sikkert noget, der passer til din stil, så du kan sætte et helt personligt præg på dit hjem. Vi har neutrale boligtekstiler, som du selv kan peppe op med noget fint brugskunst. Vi har også farvede og mønstrede tekstiler i mange udformninger, hvis du ønsker lidt mere spræl.

Velvære til alle

Vi mener, at kvalitetsprodukter kan hjælpe med at bringe lidt mere velvære ind i hverdagen. Derfor finder du også kun de bedste tekstiler hos os. Fjerrenseriet er det ideelle sted at lede, hvis du vil forkæle dig selv og dit hjem. Vi tilbyder varer i mange forskellige prisklasser, så du kan helt sikkert også finde gaven, til en du holder af - og så endda inden for det budget du ønsker.

Har du spørgsmål til noget, så kontakt os endeligt på tlf: 98 92 14 81 eller på mailadressen info@fjerrenseriet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System